Kanaliseret tekst for juni måned 2003
fra
St. Germain og"Mentors in God's Love" (Rådgivere i Guds Kærlighed) igennem Patricia Anne Christensen

En lille forklaring ang. denne måneds tekst: da jeg begyndte at kanalisere for flere år siden kom lærdommen igennem til mig fra den åndelige mester, St. Germain – senere fik jeg at vide at fra nu af var han en del af den kollektive stemme, som skulle hedde "Mentors in God's Love" (Rådgivere i Guds Kærlighed). De tidligere tekster på denne website er blevet modtaget fra denne kollektive stemme.
I dag kommer første del af teksten igen direkte fra St. Germain som svar på mit spørgsmål om de løfter, som er frembragt på Internettet om en snarlig økonomisk reform (NESARA), i første omgang i USA, samt såkaldt "prosperity funding" (velstandsmidler). Dette virker måske ikke relevant for alle læsere, men St. Germain foreslog at det skulle være teksten for denne juni måned, så her er det:

Jeg, kendt som St. Germain, forsikrer dig at udsigterne og profetierne bragt igennem en bestemt skribent på Internettet er ganske vist sande så vidt de angår det at, i løbet af mit seneste langvarige fysiske liv på Jorden grundlagde jeg økonomisk velstand for alle jer Lysets Børn – men det betyder alle, ikke kun dem som har ansøgt om at være med i bestemte programmer. Det er denne basale viden som jeg ønsker at bringe igennem. Dog har det aldrig været formålet at diskreditere nogen levende person, politiker eller tjenestemand. Dvs. meget af det den omtalte skribent har placeret i form af ord i min mund stammer ikke fra mig. I løbet af min tid på Jorden selvfølgelig fandt jeg det nødvendigt til tider at udtale mig en smule skånselsløs, men det er ikke længere en del af min kerne. Så I kan trygt undlade at tage ind i jeres sind de beskyldninger som er blevet frembragt ang. bestemte menneskers formodet medlemskab af mørke, hemmelige selskaber. Det betyder ikke at ingen mørke aktiviteter foregår i jeres verdensregeringer. Det forholder sig tydeligvis ikke sådan. Men det er ikke op til jer at dømme det som I kun kan kende til som en tynd tråd i det stof der er vævet i jeres Skabers billede.

Vi anmoder jer tilmed også om at vende fokus væk fra de fortjenester, som kan forventes fra disse formodede enorme rigdomskilder – nogle af dem er rigtige mens andre er temmelig fordrejet, endda dramatisk overdrevet. I stedet vend jeres opmærksomhed mod det gode I ønsker at fremme i jeres verden. Vent ikke indtil pengene kommer før I begynder jeres forskellige aktiviteter. Kom i gang på den måde hjertet dikterer og mulighederne for at manifestere jeres ønsker vil vise sig. Aldrig omvendt. Når I fokuserer på pengene, sammen med denne rigdomsforventning kan egoet ikke andet end at puste sig op. Denne lærdom gælder i alle pengemæssige aktiviteter. Først ønsket om at hjælpe jeres medmennesker (mænd, kvinder og børn), derefter vil finansieringen åbenbares. Fokuser på finansieringen mens I udruger komplicerede planer om hvordan den kan mangedobles, og grådighed vil begynde at overtage sindet, og det gode som kunne have været resultatet vil blive mindre end oprindelig muligt. Reflekter på disse ting og mere end noget andet hav tillid til jeres eget hjerte og intuition i disse anliggender og i alle andre. Der findes mange selverklærede åndelige eksperter i jeres samfund, som ikke længere rent afspejler Skaberens lys og kærlighed. Brug skelneevnen i alle forhold. Den er visdommens redskab og noget I vil have brug for mere og mere når jeres samfund til tider bevæger sig i retninger, som ikke synes at reflektere jeres valg.